Så får ditt företag fiber

Vi tar hand om marktillstånd, grävning, installation och driftsättning. Vi gör det som krävs för att ditt företag ska få fiber.

Förberedelser

Bästa vägen för fiber

I de flesta områdena kan vi erbjuda fiber till en rimlig kostnad och inom rimlig tid. När du tackar ja till ett erbjudande har vi redan gjort en grovplanering och behöver bara ta de sista detaljerna med dig, sen är vi igång och anlägger fiber till ditt företag.

Steg 01

Erbjudande om fiberanslutning

Steg 02

Byråkrati, tillstånd och grävmaskiner

Steg 03

Surfa med ljusets hastighet

Fiber till ditt företag

Så här går det till

Vi hanterar allt från byråkrati till grävning och anslutning. Du kan slappna av hela vägen, vi ser till att ditt företag snart är igång med fiber.

01 Erbjudande om fiberanslutning

Har ditt företag fått ett erbjudande om fiberinstallation från oss? Då betyder det att ditt företag ligger i närheten av vårt fibernät och ni har möjlighet att koppla in fiber ganska snart.

Om ditt företag inte har fått ett erbjudande ska du kontakta oss. Vi undersöker alla möjligheter om fiberleverans till er och återkommer oftast samma dag eller inom en vecka.

02 Byråkrati, tillstånd och grävmaskiner

Vi ta hand om eventuella tillstånd och ser till gräventreprenörer och installatörer är redo och har all information de behöver.

03 Surfa med ljusets hastighet

Nu kan du arbeta digitalt med ljusets hastighet vare sig du jobbar online hela dagarna eller om du ”bara” behöver en säker uppkoppling till betalkortläsaren.

Kolla om vi gräver åt ditt håll