Prova på fiber i 3 månader utan kostnad

Det här erbjudandet är till dig som har installerat fiber från Open Infra men som inte aktivt använder den just nu.

Nu har du chansen att prova på hastigheten 250 Mbit/s helt utan kostnad i tre månader. Du får dessutom en router, installationshjälp så att du snabbt kan komma igång och du har dessutom tillgång till online-support om du skulle behöva det.

Boka en tid för installation redan idag här nedan.

  • Det här ingår i tre månader:
  • Internet 250/250 Mbit/s
  • Router för hemma-WiFi
  • Installationshjälp i hemmet
  • Support online

 

Efter tre månader

När du provat på fiber i tre månader är det dags att välja om du vill fortsätta eller avsluta.

Om du väljer att fortsätta kommer tjänsten att löpa på och du betalar endast 627 kr/mån i 9 månader (9 månaders bindningstid). Vi ger dessutom prisgaranti på det priset vilket betyder att vi inte kommer att ändra priset under den perioden.

Om du väljer att avsluta behöver du skicka tillbaka routern genom att kontakta Gardios kundtjänst på 0775-333 005 eller support@gardio.se för att få en retursedel. Retur av router av kostnadsfritt.

Välj en tid och dag som passar dig.

Vill du hellre prata med någon innan, skicka INFO på sms till 72 100 så ringer Gardio upp dig och berättar mer om fiber och erbjudandet. 

 

Kampanjen sker i samarbete med Gardio.se som i grund och botten är ett larm och säkerhetsföretag, vilket är en perfekt leverantör av bredband som dessutom har internetsäkerhetstjänster från F-Secure.

Avtal, villkor och fakturering hanteras av Gardio AB, orgnr 556809-4998.

Koppla av med fiber