Premiär! Telia erbjuder företagstjänster hos Open Infra

Nu är det premiär för Telias företagstjänster hos Open Infra. Telia erbjuder alla företag i vårt nät bredbandstjänsterna 100/100, 250/250 och 500/500 Mbit/s.

Telia erbjuder sedan tidigare alla hushåll i Open Infras nät ett stort utbud av fibertjänster för privatkunder. Nu utökar Telia sitt bredbandsutbud till att gälla även företag i Open Infras nät. Open Infra bygger öppet fibernät över hela Sverige och vi tror på kundens valfrihet, därför är det glädjande att kunna erbjuda ytterligare en tjänsteleverantör till företag.

Om Telias företagstjänster (text av Telia)
Telia har tjänster och produkter för företag i alla storlekar. Vi ger företag rätt förutsättningar för att digitalisera verksamheten och jobba enklare och effektivare. Inom bredband tycker vi att det är viktigt med både stabilitet och säkerhet men även flexibilitet. Det ska vara smidigt att anpassa behoven av service och hastighet på bredbandsaccessen, utan att någon kostnad tillkommer och utan att bindningstiden påverkas.

I dessa tider när det är extra viktigt med de digitala verktygen är vi måna om att våra kunder har rätt hastighet och stabil uppkoppling. Därför har vi just nu kampanjen; Få mer för mindre, få en högre hastighet och betala för en lägre. Kampanjen gäller när du nytecknar eller förlänger bredband via fiber.

Vill du veta mer? Kontakta oss på 020-55 33 00 eller gå in på telia.se/foretag

SVERIGES NÖJDASTE FÖRETAGSKUNDER – IGEN
Svenskt Kvalitetsindex rapporterar att Telia har landets nöjdaste företagskunder för bredband. Och att det är enkelt att vara kund hos oss.

 

Alla tjänsteleverantörer med företagstjänster i Open Infras öppna fibernät hittar du på openinfra.com/foretag.