Premiär! Open Infra säger välkommen till Comviq bredband

Idag onsdag 27 maj är det premiär för Comviq bredband. Det finns 100/100, 250/100 och 500/100 att välja på och du hittar Comviqs valbara tjänster på vår Marknadsplats.

Comviq utökar sitt utbud från mobilabonnemang till att även erbjuda bredband att surfa på. Open Infra är glada att kunna erbjuda Comviqs bredbandstjänster till alla i Open Infras nät.

– Open Infra bygger öppen fiber och tror på kundens valfrihet, därför är det glädjande att kunna hälsa ytterligare en tjänsteleverantör välkommen i vårt nät och till vår marknadsplats, säger Anya Alenberg, kommunikationschef Open Infra.

Alla tjänsteleverantörer som finns i Open Infras fibernät hittar du på openinfra.com/marknadsplats.

Om Comviq
Vi tror på att kommunikation och tillgång till information leder till ökad förståelse, bättre gemenskap och en öppnare värld. Därför har Comviq sedan starten 1981 haft en pådrivande roll i att ge de svenska mobilkunderna billigare, enklare och schysstare telekom-tjänster. Framgången ligger i en kombination av prisvärda abonnemang, Sveriges mest sålda kontantkort och att utmana gamla sanningar. Det lovar vi att göra även framöver så att vi kan fortsätta erbjuda våra kunder de mest prisvärda telefoni- och bredbandslösningarna på marknaden.

Följ oss!
Skriv upp dig för senaste nytt!
Twitter
LinkedIn
Facebook