Premiär! Open Infra hälsar Telia välkomna till vårt öppna nät.

Open Infra är glada att presentera en ny tjänsteleverantör i vårt öppna nät. Det är Telia som från och med idag, 4 mars, erbjuder bredband, tv och telefoni på vår Marknadsplats.

Open Infra når omkring 120 000 hushåll och finns i både tätorter och långt ut i landsbygden i Mälardalen, Dalarna, Värmland, Hälsingland och Småland. Även i storstadsregionerna är Open Infra väl representerade. I Stockholm och dess omnejd finns Open Infra i stora kommuner som bland annat Järfälla, Täby, Österåker, Södertälje och Nynäshamn.

– Äntligen får alla hushåll som är anslutna till Open Infra fler valmöjligheter. Utöver snabbt bredband kan vi även erbjuda Sveriges bästa tv, med film och sport på alla skärmar. Allt detta när, hur och var de vill. Det är en helhet som vi kan erbjuda och det känns fantastiskt bra, säger Linda Hernström, Chef för affärsområde Familj på Telia.

Med Telias tv-tjänst blir de boende en del av Sveriges nöjdaste tv-kunder enligt SKI, Svenskt kvalitetsindex. Tv-boxen ger över 100 kanaler, tusentals inspelade program och 10 000 titlar i Telias filmbutik. Vare sig man älskar filmer, sport eller barnprogram finns det något för alla – och allt favoritinnehåll kan streamas i Telia Play.

– Vi är glada över att Telia nu lanserar fler bredbandstjänster och sitt TV-utbud i vårt nät. Det ger anslutna hushåll till vårt öppna nät ett ännu större utbud av tjänster och fler valmöjligheter, säger Johan Sundberg vd för Open Infra Operator AB.

Marknadsplats hittar du alla tjänsteleverantörer hos Open Infra. Här finns bredband, TV och streaming, säkerhet, Smarta Hem, telefoni och tillvalstjänster.