Premiär! Junet är ny bredbandsleverantör i Open Infras nät

Junet har erbjudit bredbandstjänster via fiber sedan 2005. De började med att leverera till många av de studentbostäder som finns runt om i Jönköping med omnejd. I dag levererar de bredband, tv, telefoni och professionella wifi-lösningar till privatpersoner och företag, såväl som till studenter, på en mer eller mindre nationell skala.

Junet är ett lokalt och personligt företag med besökskontor i både Jönköping och Tranås och innehar en R-licens. R-licens är en etisk kvalitetsmärkning som identifierar och synliggör företag som har ett etiskt förhållningssätt. R-licens utfärdas av R-Företagen.

Hur skulle du beskriva Junet för någon som inte hört talas om er förut?
– Junet är en personligare leverantör. Vi är ett lite mindre bolag, som för den skull inte kompromissar med kvalitet och support – tvärtom. Vi ser att våra kunder är olika och har olika behov. Därför försöker vi skräddarsy en bredbandslösning som utgår från deras personliga behov, ingen annans. Vi lägger gärna den där lilla extra tiden på våra användare så att de får så mycket bredband de behöver. Det ser vi går hand i hand med nöjda kundupplevelser, säger Mattias Lind, VD på Junet.

Open Infra är glada över att hälsa Junet välkomna till en öppen marknadsplats.

Läs mer på junet.se och se deras tjänster på openinfra.com/marknadsplats