Nu blir A3 och Bredband2 ett varumärke

I flera års tid har A3 och Bredband2 försett sina kunder med bredbands-, IT- och telefonitjänster. Nu meddelar de två aktörerna att de slås ihop och går samman under ett varumärke.

Inom kort kommer den gemensamma resan fortsätta under namnet Bredband2.

– Tillsammans blir vi Sveriges tredje största fiberleverantör och vi ser det som en fantastisk möjlighet att kunna erbjuda nya och innovativa tjänster samt ge våra kunder en ännu bättre upplevelse och service, säger Daniel Krook, VD på Bredband2.

Sammanslagningen innebär att A3 inte bara byter namn, utan även kostym. På nätet kommer parterna finnas på bredband2.com.

Om Bredband2

Bredband2 är en etablerad tjänsteleverantör som vänder sig till både företag och privatpersoner. Som Sveriges tredje största fiberleverantör ser de till att en halv miljon kunder kan ta del av internets möjligheter.

Men för Bredband2 handlar relationen till sina kunder om så mycket mer än att leverera stabila tjänster. Genom att lyssna på sina kunder, på varandra och på omvärlden kan de erbjuda vad kunderna verkligen vill ha. Vilket är lika självklart som deras strävan efter att ge en positiv upplevelse av att kommunicera, lära och underhålla på ett tryggt och säkert sätt.