Gardio hemlarm – skydd och trygghet för hemmet

Gardio larmtjänster och säkerhetsprodukter för hemmet är moderna, prisvärda och enkla att installera. Högteknologiska övervakningskameror med IR-detektering, rörelsekänslighet, HD-upplösning och direktuppkoppling till din telefon gör övervakningen smidig och lättillgänglig. Kamerorna är kopplade till larmcentral och systemet kan även samköras med brandvarnare och vattenlarm.

Snabb start med paketlösning

Är du intresserad av att komma igång direkt? Du kan redan nu köpa ett startpaket!

I startpaketet ingår:

  • Två kameror som filmar i HD med direkt anslutning till din telefon
  • Larmtjänsten Gardio Trygg för en adress
  • Larmcentral och väktare med fria utryckningar
  • En fasadskylt samt sex stycken dubbelsidiga fönsterklistermärken

Gardio larm är enkla att installera men om du skulle behöva assistans skickar vi ut en tekniker som hjälper dig utan extra kostnad.

Ring våra rådgivare för mer information

Tim – 076 692 37 71

Adrian – 076 692 37 61

 

Så fungerar Gardios larm

Med Gardios larm kan du se ditt hem dygnet runt med hjälp av högupplösta övervakningskameror. Kamerorna är kopplade till en larmcentral och försedda med en dator som känner av och registrerar rörelse. Den larmar dig vid ett tillbud så att du direkt kan gå in via din telefon och se vad som sker hemma hos dig i realtid. Om ett intrång pågår kan du enkelt trycka på larmknappen och skicka dit väktare. 

Du kan även ställa in om du har husdjur hemma så att kamerorna inte reagerar på djurens rörelser. På så sätt blir du inte larmad i onödan.

Kameror för inomhus- och utomhusbruk

Bor du i ett större hus kan det vara aktuellt med fler kameror än två. Gardio har kameror som smidigt går att köpa till startpaketet för både inomhus- och utomhusbruk. Vi rekommenderar att man placerar en kamera vid varje entré och sedan en mot andra eventuella ingångar från balkong, altan eller fönster. Finns det utrymmen som går att ta sig in i från utsidan kan det vara bra att komplettera med en inomhuskamera.

Därför ska du välja Gardio

  • Få sinnesfrid med HD-kameraövervakning dygnet runt 
  • Skydda ditt hem och din familj med ett pålitligt larmsystem
  • Enkel installation för att snabbt komma igång
  • Hög kvalitet till låga kostnader

Open infra i samarbete med Gardio