Ett avtal med extra service och förmåner

Serviceavtalet är till för dig som vill ha extra bra pris vid service och reparation. Du får också extra snabb hjälp och du får låna en mobil router om vi inte kan återansluta din tjänst inom angiven tid. 

SMS vid driftstörning och planerade servicearbeten i nätet

Snart lanserar vi en efterlängtad tjänst, nämligen sms vid driftstörning. Tjänsten kommer att finnas tillgänglig som en extra bonus för kunder med Serviceavtal. Avisering kommer att ske när din anslutning tappar kontakten med nätet och inte kommer upp igen inom någon minut. Sedan håller vi dig uppdaterad om läget tills anslutningen är tillbaka. Du kommer också att få aviseringar när det finns planerade arbeten i nätet. På så sätt kan du planera arbete, streaming och gaming.

Mobil router vid längre driftavbrott

Om ett driftavbrott drar ut på tiden och det inte går att återansluta din fiber inom angiven tid så får du låna en mobil router av oss. Den har fri surf under hela den tid tills fibern kommer igång. Tjänsten finnas tillgänglig för kunder med Serviceavtal.

Ansluten till nätet efter 2016

Om du eller tidigare fastighetsägare installerade fiber efter 2016 så ingår villkoren om drift och underhåll i ditt avtal. Önskar du att lägga till Serviceavtal som ger dig extra förmåner är du välkommen att höra av dig så hjälper vi dig med det. Använd formuläret nedan.

Ansluten till nätet före 2016

Om du eller tidigare fastighetsägare installerade fiber före 2016 är det troligt att du saknar villkor om drift och underhåll. Då betalar du enligt ordinarie prislista som motsvarar den faktiska kostnaden för service eller reparation. Du kan när som helst välja att lägga till drift och underhåll samt serviceavtalet om du önskar det. Använd länken nedan.

 

  • Vi hjälper dig med:
  • ✅Flytt av fiberbox
  • ✅Flytt av fiberkabel
  • ✅Reparation eller byte av fiberbox
  • ✅Reparation av fiberkabel
  • ✅Byte av strömadapter
  • Se fullständig prislista >

Läs mer om vårt nät >


Signa upp på Serviceavtal

Om du saknar villkor för drift och underhåll kan du godkänna villkoren här och även signa upp dig för Serviceavtalet.

Gå till aktiveringsportalen: go.openinfra.com >

Uppgradera till Serviceavtal

Om du redan har villkor för drift och underhåll kan vi hjälpa dig att uppgradera till ett förmånligare Serviceavtal. Hör av dig via formuläret nedan så ser vi till att du får ett bra starterbjudande.

    Koppla av med fiber