Telia har beslutat att stänga ner kopparnätet i Nykvarns kommun under 2023. Om din fastighet idag har fast telefoni eller bredband via kopparnätet behöver du ansluta din fastighet till ett fibernätverk.

Så här ansluter du dig till fiber

Den första delen handlar om att bestämma sig för fiber, när det är klart tar vi hand om resten och ser till att du få fiber snarast möjligast.

En fiberanslutning från Open Infra inkluderar alltid grävning och installation samt fiberbox, alltså en komplett installation så att du har allt som behövs för att kunna surfa. Du kan även inkludera en bredbandstjänst och router om du vill.

Vi planerar leverans innan kopparnätet är nedstängt.

Se ditt erbjudande

Gå in på openinfra.com/skaffafiber och sök på din adress för att se dina erbjudanden.

Vi erbjuder tre olika alternativ.

Du kan i lugn och ro läsa igenom allt innan du bestämmer dig.

När du är redo går du vidare till beställning och godkänner med BankID. Om du inte har BankID ska du kontakta försäljningsansvarig Kevin Lai så hjälper han dig med beställningen.

Vi hör av oss under mars och april

Vi kommer under mars och april att kontakta samtliga hushåll som ingår i detta projekt. Har du frågor, tveka inte på att höra av dig.

Vi jobbar för en leverans innan kopparnätet stängs ned

Vår ambition och målsättning är att samtliga hushåll som väljer att ansluta sig ska vara tomtgrävda, färdiginstallerade och redo för driftstättning innan kopparnätet stängs ned. För att kunna genomföra det behöver vi att så många hushåll som möjligt anmäler så snart som möjligt. Då vi kan planera gräv- och installationsarbeten, upphandla entreprenör, genomföra arbetet och driftsätta innan kopparnätet stängs ned.

Personlig kontakt Open Infra i Nykvarns kommun

Kevin Lai, försäljningsansvarig i Nykvarns kommun
Telefon: 070-437 83 20
E-post: kevin.lai@openinfra.com

 

Kontakt Nykvarns kommun

Läs mer om avvecklingen av kopparnätet i Nykvarns kommun på kommunens webbplats: nykvarn.se 

Där hittar du också kontaktinformation till Nykvarns kommuns bredbandsamordnare.

Koppla av med fiber